Beauty feiten – 15 weetjes die je verbazen

Beauty feiten – 15 weetjes die je verbazen

Beauty feiten – De nagel aan je middelvinger groeit sneller dan de rest. Wist je dat al? Maar ook dat je je benen kunt scheren met conditioner als je scheerschuim op is. Wil je nog meer leuke en handige beauty weetjes te weten komen? Lees dan snel verder.

Weetjes, feiten en fabels, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom hebben we de focus gelegd op leuke feiten op het gebied van beauty.

 1. Fris en fruitig
  Breng nude of beige oogpotlood aan op de waterlijn van je oog als je rode ogen hebt. Dit geeft je een frisse blik. En voor je ellendige wallen kun je het beste een concealer gebruiken met een roze ondertoon. Deze neutraliseert het blauw van je wallen.
 2. Bevries je eyeliner
  Je eyeliner is eigenlijk onbruikbaar en die korreltjes vliegen in de rondte terwijl je het aanbrengt. Wat je dan doet – voor het gebruik – je eyeliner even een kwartiertje in de vriezer bewaren. Daarna zou het moeiteloos langs je wimperrand moeten glijden.
 3. Scheren met conditioner
  Als je scheerschuim op is, dan kun je je benen insmeren met conditioner en scheren maar! De conditioner zal de haren zacht maken zodat je huid extra zacht is na het scheren.
 4. Zo deden ze het vroeger
  Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de vrouwelijke verpleegkundigen een vreemde lijst met essentiële benodigdheden. De vreemdste? Lippenstift. De zusters moesten lippenstift dragen zodat zij er mooi uitzien tijdens hun dienst.
 5. Hete wimperkruller
  Voor gekrulde en flirterige wimpers is het aan te raden om je wimperkruller een paar seconden onder de föhn te houden voordat je je wimpers krult.
 6. Hou rimpels op afstand
  Pak iedere avond een ijsblokje en masseer het over je gezicht totdat het smelt. Waarom? Het houdt vetcellen, acne en rimpels onder controle.
 7. Smeer je dagelijks in met zonnebrand
  Hagel, regen of zonneschijn? Smeer je ieder dag met zonnebrand in. Ook al is het bewolkt. Het is bewezen dat 80 procent van de ultraviolet straling door de wolken schijnt.
 8. Maak je haar lichter
  Maak je haar makkelijk lichter zonder waterstofperioxide te gebruiken. Meng kamillethee met citroensap en ga in de zon zitten totdat het droog is. Regent het buiten? Föhn het dan droog, de hitte zal je lokken lichter maken.
 9. Gebruik lotion als make-up remover
  Als je geen make-up remover hebt, gebruik dan een body lotion om je make-up eraf te halen. Het werkt vooral heel goed als je harde mascara hebt.
 10. Tips om te plukken
  Voordat je je wenkbrauwen gaat plukken, zorg dat je een wattenschijfje in warm water of crème hebt laten liggen. Hierdoor worden ze zacht. Zodra je begint met plukken, doe het in de richting van de haargroei.
 11. Camoufleer grijs haar
  Bij mannen zijn grijze haren charmant, bij vrouwen niet zo. Dus wil je deze verbergen, gebruik dan mascara, als je donker haar hebt. Voor blonde of roodharige vrouwen kun je je uitgroei met brons poeder bestippelen.
 12. Pomp je mascara niet
  Je moet nooit – echt nooit – je mascara snel heen en weer bewegen in de tube. Er komt namelijk lucht bij waardoor de mascara sneller droogt. TIP: Is je mascara droog, doe er een paar druppels in.
 13. 85 dagen ontharen
  Heb je je wel eens afgevraagd hoe lang je in je leven bezig bent met het waxen en scheren van je benen, dan kom je uit op 85 dagen.
 14. De nagel aan je middelvinger groeit het snelst
  De nagel aan je middelvinger groeit sneller dan de andere nagels. Ook de nagels aan de hand die je het meest gebruikt groeien het snelst.
 15. Lach!
  Daar kan geen make-up tegenop. Je bent het mooist als je lacht en je straalt dan ook het meest. Misschien steek je anderen aan.

adminvlucht

Related Posts

Permanente make-up in Waddinxveen: Een blijvende schoonheid

Permanente make-up in Waddinxveen: Een blijvende schoonheid

Tattoo laten verwijderen in Rotterdam

Tattoo laten verwijderen in Rotterdam

Voordelen van bodysculpting apparatuur

Voordelen van bodysculpting apparatuur

13 Beauty-tips voor een mooie gezonde huid

13 Beauty-tips voor een mooie gezonde huid